BCV solutions s.r.o.

Blog GDPR

Netradiční využití Identity Managementu díl druhý

IdM lze využít k mnoha službám souvisejícími s identitami. V minulém díle jsme se podívali na Certifikační autoritu, správu složek v AD a schvalování dovolených. V tomto díle se zaměříme na další 3 příklady.

13. 5. 2019 •

Rekapitulace novinek v CzechIdM za rok 2018

CzechIdM je námi vyvíjený Identity Management volně dostupný na GitHubu. Vývoj v roce 2018 byl rychlý. Vydali jsme celkem 10 stabilních verzí, z nichž poslední je CzechIdM 9.4. Což v průměru vychází na release každých 6 týdnů! Věnovali jsme se hlavně přidávání funkcí dvojího typu. Přibylo mnoho nových vlastností přímo v GUI a nástrojů ať […]

14. 1. 2019 •

IDM jako nástroj pro schvalování dokumentů nebo procesů?

Potřebujete ve firmě schvalovat směrnice, procesy nebo dokumenty? Hledáte jednoduchý nástroj, ve kterém si proces vytvoříte a necháte schválit zaměstnancem? Pak můžete využít Identity Manager s podporou vytváření a udělování souhlasů.

8. 10. 2018 •

CzechIdM 7.6 – Forsterite is out

Here comes a new stable version of CzechIdM called Forsterine. Big milestone feature is new report module. Forsterite (Mg2SiO4; commonly abbreviated as Fo) is the magnesium-rich end-member of the olivine solid solution series. It is isomorphous with the iron-rich end-member, fayalite. Assets Source code (zip) Source code (tar.gz)

3. 1. 2018 •