Identity management podcast – budování partnerské sítě a nábor obchodníků

BCV, Aleš Roman

V podcastu Zážeh si můžete poslechnout rozhovor Martina Hurycha (https://www.martinhurych.com) s obchodním ředitelem společnosti BCV solutions, Alešem Romanem. Dozvíte se kdo je náš typický zákazník. Co oblast identity managementu řeší. Jak je budována obchodní partnerská síť a na co si při jejím budování dát pozor a také na co si dát pozor při příjmu nového kolegy. Jelikož je Aleš specialista na obchod s dlouhým obchodním cyklem, ve videu se o obchodě dozvíte mnoho zajímavého.

 

Aleš Roman se Identity managementu věnuje jako obchodník. Měl možnost nahlédnout do mnoha firem a díky tomu zná potřeby zákazníků a dokáže kvalifikovaně poradit.

Identity a Access Management (IAM) je centralizovaná správa a řízení identit a jejich přístupů. Základním cílem systémů IAM je maximální zjednodušení a bezpečný přístup jednotlivce (identity) do různorodých IT systémů. Jakmile je tato digitální identita vytvořena, musí být efektivně řízena = udržována a sledována pro každého uživatele.

Identity Manager je SW, nástroj, který zajišťuje identity management. Jedná se o procesní nástroj, který má komunikační rozhraní do mnoha spravovaných systémů. Identity Manager integruje spravované systémy a umožňuje nad nimi provádět procesy a spravovat účty. Součástí IdM jsou synchronizační nástroje pro přenos dat, auditní a reportovací funkce a samozřejmě uživatelské rozhraní, které umožňuje přenést odpovědnost za určité úkoly na uživatele.

BCV solutions s.r.o.

Společnost BCV solutions působí na trhu identity managmetu déle než 13 let. Konzultanti společnosti mají mnohaleté zkušenosti nejen z analýz, ale i implementací a provozu velkých řešení IdM. Společnost si vyvíjí vlastní SW od roku 2009.  Systém CzechIdM řídí přes 5 miliónů účtů. Systém nabízí i přes partnerskou síť.

Mohlo by vás také zajímat:

  1. Jak vybrat IDM?
  2. Modely spolupráce s dodavatelem IDM.
  3. Jak zabrátit vendor lock-in?
  4. Jak správně nasadit IDM do produktivního provozu?
  5. Jak z personalistiky identifikovat vedoucího pro IDM?
  6. Jak se zbavit rutinních úkolů při správě IT systému automatizací Identity Managementu?
  7. API pro připojení do Identity Managementu.
  8. Co je to SCIM?
  9. Jak migrovat Identity Management?

 

Like this:

Další témata