Jak na Identity management v nemocnicích – Případová studie FN Olomouc

BCV solutions

Fakultní nemocnice Olomouc je jedním z největších lůžkových zdravotnických zařízení v České republice. Je součástí sítě jedenácti fakultních nemocnic přímo řízených Ministerstvem zdravotnictví ČR. Je šestou největší nemocnicí v zemi, kde poskytuje celé spektrum péče od základní až po tu vysoce specializovanou. Zařízení má k dispozici padesát pracovišť, přes 1400 lůžek a více než 4000 zdravotnických i nezdravotnických profesionálů

Při realizaci nového identity managementu tak bylo potřeba najít řešení pro automatizaci vytváření účtů (identit) v napojených systémech, automatizovat správu oprávněni, distribuci certifikátů a mnoho dalších funkčností. 

Přínosy našeho řešení Identity manageru:

Spravované systémy

 

Co o spolupráci říká zákazník?

Veškeré činnosti dodavatele BCV solutions byly prováděny na profesionální úrovni. Odběratel potvrzuje kvalitu realizované dodávky.“ Ing. David Miklík, vedoucí Odboru Informatiky.

 

V ČR CzechIdM od společnosti BCV solutions zákazníkům spravuje přes 3,5 milionů účtů ve státní správě, zdravotnictví, energetice, školství, výrobě i finančních institucích. Při vývoji je využito 15+ let zkušeností z praxe při správě identit u našich stávajících zákazníků. Identity manager CzechIdM je naše vlastní řešení automatizace správy identit na koncových systémech z jednoho místa. CzechIdM uchovává informace o všech důležitých událostech (změnách) týkajících se životního cyklu identit.

Obsahuje např.:

Mohlo by vás také zajímat:

  1. Jak vybrat IDM?
  2. Modely spolupráce s dodavatelem IDM.
  3. Jak zabrátit vendor lock-in?
  4. Jak správně nasadit IDM do produktivního provozu?
  5. Jak z personalistiky identifikovat vedoucího pro IDM?
  6. Jak se zbavit rutinních úkolů při správě IT systému automatizací Identity Managementu?
  7. API pro připojení do Identity Managementu.
  8. Co je to SCIM?
  9. Jak migrovat Identity Management?

O BCV solutions

BCV solutions je specialista na Identity a Access Management. Aktuálně pomáhá spravovat přes 3 miliony účtů v ČR v organizacích: CETIN, Kooperativa, Bohemia Energy, Ministerstvo zahraničních věcí, Statutární město Ostrava a mnoha dalších.

Více na: www.bcvsolutions.eu

Like this:

Další témata