Webinář: Access management – vyhrajte boj nad hesly!

Access Manager je okamžitě použitelný nástroj pro centrální přihlašování uživatelů a federaci jejich identit v interní síti i Internetu. Zjednodušuje přihlašování uživatelům funkcí single sign-on (SSO) a single logout (SLO). Umožňuje využívat vícefaktorové přihlášení a zároveň chrání aplikace před útoky na přihlašovací údaje uživatelů.

Spravujte hesla a přístupy chytře také ve vaší organizaci! Jak na to vám ukážeme na webináři, jehož součástí jsou i živé ukázky. Registrujte se zdarma už teď!

Agenda webináře

Připravili jsme pro vás webinář, na kterém se dozvíte, jak na přihlašování do aplikací. Během webináře se dozvíte:

Kdy?

Ve čtvrtek 24. 3. 2022 ve 14:00 na 60 minut

Jak a kde?

Online videokonferencí. Registrujte se prosím na formuláři níže. Zašleme vám link včetně pozvánky do kalendáře.

Pro koho je webinář určen?

Pro všechny IT pracovníky, managery, náměstky, CEO, CIO, bezpečnostní managery a architekty.

Prezentující:

Prezentujícím je hlavní architekt Zdeněk Burda, který se problematice Identity a access managementu věnuje více než 15 let. Má na starost také produktový vývoj CzechIdM a architekturu složitých zákaznických řešení. Navrhoval a dodával  řešení Identity managementu například pro ČEZ, NP Šumava, VFN, Kooperativa, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Central Group, ČVUT a další.

Dalším prezentujícím je Aleš Roman, který se Identity managementu věnuje jako obchodník. Měl možnost nahlédnout do mnoha firem a díky tomu zná potřeby zákazníků a dokáže kvalifikovaně poradit.

Registrujte se zde:


    Like this:

    Další témata