Tisková zpráva: CzechIdM vítězem soutěže IT produkt roku 2011

CzechIdM vítězem soutěže IT produkt roku 2011

Námi vyvíjené řešení Identity Managementu CzechIdM vyhrálo druhé kolo soutěže IT produkt roku 2011 v kategorii „Podnikový software“ a míří tak do finále. Soutěž vyhlašuje časopis IT Computerworld vydavatelství IDG.

CzechIdM vítězem soutěže IT produkt roku 2011

Námi vyvíjené řešení Identity Managementu CzechIdM vyhrálo druhé kolo soutěže IT produkt roku 2011 v kategorii „Podnikový software“ a míří tak do finále. Soutěž vyhlašuje časopis IT Computerworld vydavatelství IDG.

O produktu CzechIdM

Identity Manager CzechIdM zajišťuje kompletní řešení správy uživatelských účtů pro středně velké firmy, instituce státní správy a zdravotnická zařízení a to bez nutnosti placení za licence. Toto řešení se tak stává dostupnější alternativou k již existujícím produktům společností Oracle, IBM či Novell. 

CzechIdM je systém, který spravuje uživatelské účty a jejich vztah k jednotlivým aplikacím a datům. Jeho nasazení do provozu je pro zákazníky velmi snadné, protože není třeba cokoliv instalovat v koncových systémech. Hlavním přínosem pro zákazníky je automatizace procesů správy uživatelských účtů a z toho plynoucí větší bezpečnost a auditovatelnost prostředí.

„Ocenění IT produkt roku jen potvrzuje správnost našeho úsilí investovaného do vývoje řešení. CzechIdM poskytuje maximum přínosů centralizované správy identit využitelné v českém prostředí a přitom jsou licence poskytovány zdarma. Proti jiným komerčním řešením na trhu platíte pouze práci našich odborných konzultantů a to v předem stanoveném rozsahu a kvalitě.“ říká Lukáš Cirkva, obchodní ředitel společnosti.

Komplexní informace o CzechIdM, principech implementace, o tom proč se za licence neplatí a mnohé další naleznete na webových stránkách http://www.czechidm.cz/.

O soutěži IT produkt roku

Hlavním cílem soutěže IT produkt roku je poukázat na produkty z oblasti informačních a komunikačních technologií, které disponující takovými vlastnostmi, jež je významným způsobem odlišují od konkurence ve stejné kategorii. Při hodnocení je pak důraz kladen i na přínosy produktu pro zákazníka.

Ukázka CzechIdM v soutěži IT produkt roku 2011

O společnosti BCV solutions

BCV solutions s.r.o. je rychle se rozvíjející česká společnost poskytující IT řešení a služby. Na trhu působí od roku 2008. Konzultanti společnosti se v posledních 5 letech účastnili implementací Identity Managementu pro firmy ČD Cargo a.s., ČEZ ICT Services a.s., Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, UniCredit leasing a.s., Západočeskou Univerzitu a další.

Kontakt

Like this:

Další témata