Školení pro obchodní partnery Identity manageru CzechIdM

Minulý měsíc proběhlo školení pro obchodního partnera Vítkovice IT Solutions, který  úspěšně prodává a implementuje řešení CzechIdM.  Školení trvalo dva dny a žádne slovo  nevystihuje školení lépe, než že bylo opravdu výživné. Což dokládá samotný obsah, jehož kostra je níže. Obsah školení byl přizpůsoben pro konkrétní potřeby partnera a jejich zákazníků. Součástí školení byla i praktická ukázka napojení MS AD k Identity manageru CzechIdM. Školilo se v našich prostorech v teple firemního krbu a to doslova.

Agenda školení

Architektura produktu CzechIdM

Jak produkt vyvíjíme

Přídavné moduly k CzechIdM

Role

Workflow

Postřehy z projektů 

Součástí školení toho bylo mnohem více (entity, notifikace, account management, konfigurace aplikace, skriptování, hromadné operace, základní entity IDM a jejich vazby,…), ale to už zase příště!

Závěr

V tomto článku jsme si prošli základní kostru školení zaměřeného na náš Identity Manager CzechIdM. Pokud Vás obsah školení zaujal, nevíte-li si rady s Vašim stávajícím Identity Managerem, případně máte-li zájem se dozvědět o systému CzechIdM více, tak nás neváhejte kontaktovat na info@bcvsolutions.eu. Rádi Vám zodpovíme jakýkoliv dotaz.

Like this:

Další témata