Představili jsme Identity Management na konferenci CEDEG

Identity Management představil Pavel Bors na bezpečnostní konferenci CEDEG.

Do supermoderní budovy evropského výzkumného centra ELI Beamlines v Dolních Břežanech vyrazili ve středu 15. září členové týmu BCV solutions Aleš Roman a Pavel Bors. Přijeli představit na konferenci o kyberbezpečnosti, jak řešíme Identity Management pro naše klienty. V rámci CEDEG KYBEZ Festivalu akci pořádala Národní klastrová asociace, Středočeský kraj a další partneři.

Tématem naší prezentace byl nejenom Identity Management, ale i představení produktu Licence Manager pro centrální správu cloudových licencí. „Po prezentacích jsme s řadou účastníků konference mluvili o tom, co by integrace našich produktů přinesla jejich společnostem,“ říká Pavel Bors.

Identity Manager je naše vlastní řešení automatizace správy identit na koncových systémech z jednoho místa. Uchovává informace o všech důležitých událostech (změnách) týkajících se životního cyklu identit.

Podívejte se na video z konference

Stručnou reportáž o konferenci natočila Praha TV. V budově ELI Beamlines je k dispozici nejintenzivnější laser na světě. Národní klastrová asociace (NCA) sdružuje subjekty a jednotlivce s cílem koordinovaného a udržitelného rozvoje klastrových iniciativ pro posílení konkurenceschopnosti ČR.

Přihlaste se zdarma na webinář

Pokud vás zajímá, jak ušetřit s našim Licence Managerem za licence, které nepotřebujete, rádi vám to vysvětlíme během 45 minut trvajícího webináře. Proběhne ve čtvrtek 7. října od 14 hodin. Přečtěte si více informací a registrujte se online.

Budova ELI Beamlines v Dolních Břežanech.
Identity Management představil Pavel Bors na bezpečnostní konferenci CEDEG.

Like this:

Další témata