Webinář: Licence manager – ať Vám neutíkají peníze mezi prsty

Nechcete aby Vám peníze za licence zbytečně utíkaly mezi prsty? Přijďte na webinář, který obsahuje 2 živé ukázky. Registrace ZDE.

Licence manager nabízí komfortní uživatelské prostředí pro přehled, přidělení nebo odebrání licencí uživateli snadno, rychle a srozumitelně. 

Automaticky přiděluje a uvolňuje potřebné licence při vzniku nebo změně zaměstnaneckého poměru.

Přínosy Licence Manager – ŠETŘÍ ČAS A PENÍZE

  1. Odhalte nevyužívané licence a ušetřete peníze. Mám 3 kolegy, kteří licence nepotřebují. Najdu, odeberu, ušetřím.
  2. Nechte přidělování a odebírání licencí na stroji. Přidělujte licence automaticky na základě pracovní pozice v organizaci. 
  3. Delegujte správu licencí na vedoucí oddělení a vlastníky dat/procesu. IT tak získá prostor dělat kvalifikovanější práci.
  4. Centralizujte správu licencí do jednoho systému.
  5. Není nutné dokupovat CAL licence nebo navyšovat licence Microsoft Azure.

Podporované systémy pro správu licencí:

  1. Microsoft Azure
  2. Microsoft Office 365
  3. Microsoft Teams
  4. Google Workspace

Pomocníci každého administrátora – průvodci napojením systému

Posouváme uživatelskou přívětivost zase o úroveň výše a to dalšími průvodci napojení. Průvodce Vás intuitivně provede jednotlivými kroky napojení systému Microsoft Active Directory. Díky tomu už nebudete muset ručně a zdlouhavě zakládat účty do MS AD, od toho je přeci CzechIdM. Aplikace CzechIdM šetří kompetentním pracovníkům čas i peníze.

Přijďte na webinář a dozvíte se vše o tom, jaké všechny možnosti nabízí Licence manager. Průvodci napojením jsou již perličky v našem webináři. Registrujte se v článku.

Agenda webináře

Připravili jsme si pro Vás webinář o Licenčním manažerovi s následující agendou:

Kdy?

7.10.2021 ve 14:00 na 45 minut

Jak a kde?

Online videokonferencí. Registrujte se prosím na formuláři níže. Zašleme Vám link před začátkem workshopu včetně pozvánky do kalendáře.

Pro koho je webinář určen?

Pro IT manažery, konzultanty, bezpečnostní manažery, pro IT pracovníky.   Rozšíříte si obzory nejen v oblasti správy uživatelských účtů, tento princip je možné aplikovat na většinu SW.

Prezentující:

Prezentujícím je konzultant Vláďa Kotýnek, který realizačně vede rozsáhlý projekt Vienna Insurance Group, kde spravujeme více než 13 dceřiných splečností. Navrhuje a dodává  řešení Identity managementu 6+ let.

Dalším prezentujícím je Tomáš Dosicher, který je konzultantem Identity managementu. Za Tomášovým know-how jsou projekty jako Direct Pojišťovna, Krajský soud v Českých Budějovicích,…. V současné době se věnuje rozvoji nového produktu – Greeno Identity platfrom – hotového řešení, které zákazníkovi usnadní nasazení a provoz aplikace.

Posledním prezentujícím je Aleš Roman, který se Identity managementu věnuje jako obchodník. Měl možnost nahlédnout do mnoha firem a díky tomu zná potřeby zákazníků a dokáže kvalifikovaně poradit.

Registrujte se zde:


    Like this:

    Další témata