Webinář: Jak tvoříme SW Identity Manager CzechIdM a výhled do budoucna

Dobrý den,
připravili jsme si pro Vás webinář o CzechIdM s následující agendou:

  1. Co znamená vyvíjet Identity manager jako produkt.
  2. Nosná vize, unikátní vlastnosti, technologie a zkušenosti od klientů.
  3. Roadmapa a budoucnost.

O CzechIdM
SW Identity manager CzechIdM vyvíjíme a nasazujeme již přes 10 let. Nástroj slouží k efektivní správě uživatelských účtů do jednotlivých systémů z jednoho místa. Můžete tedy automatizovat procesy a zabezpečit jejich přístupy. CzechIdM spravuje více než 3 milióny účtů v desítkách organizací .

Více naleznete zde.

Pro koho je webinář určen?
Pro stávající i nové zákazníky – pro správce IdM, vývojáře, pro IT a bezpečnostní managery, kteří se zajímají o Identity Management o vývoj produktu.

Kdy? 23.6.2020 od 14h na 60 minut

Jak a kde?  Online videokonferencí. Registrujte se prosím formuláři níže. Zašleme Vám link na videokonferenci před začátkem workshopu.

Prezentující:
Prezentujícím je Zdeněk Burda, který se problematice Identity managementu věnuje více než 15 let na pozici architekta. Má na starost produktový vývoj CzechIdM. Pomáhal s projekty Identity managementu například pro Kooperativu, Bohemia Energy, Ministerstvo zahraničních věcí, Agel nebo DPD.

 

Chystáme i další webináře a workshopy např. na téma netradiční použití IdM, nezdary Identity managementu aneb praktické zkušenosti z projektů.

 

Registrujte se


    Like this:

    Další témata