Webinář: IAM APPLIANCE – Klíč k rychlému nasazení, snadnému provozu a dlouhodobé udržitelnosti!

Chcete usnadnit nasazení identity a access managementu u vás? Už vás nebaví dlouhé projekty zavádění nového SW? Přijďte na webinář.

APPLIANCE je moderní přístup pro doručování software. Díky appliance získáte ALL-in-one řešení, které spustíte u vás nebo v cloudu. Bez nutnosti tradiční složité instalace máte k dispozici veškerý software, který nabízí. Appliance se snadno provozuje, protože je napojena k vydavateli pro automatické aktualizace všech sw komponent ze kterých se skládá. Tím vám odpadá starost o údržbu a je zajištěna i dlouhodobá udržitelnost nasazeného řešení. Pro update a upgrade je třeba minimálních zásahů vašeho administrátora a často není třeba ani kapacita dodavatele.

Přijďte na webinář a dozvíte se vše o tom, jaké všechny možnosti nabízí appliance BCV identity a access manager platform (BCV IAM platform) a už nikdy nebudete chtít instalovat software postaru! Registrujte se v článku.

Připravili jsme si pro Vás webinář o BCV appliance platformě s následující agendou:

Na webináři se dozvíte, co nás vedlo k vytvoření Appliance. Jak se změnil přístup k tvorbě a distribuci BCV IAM platform díky appliance a co Vám to jako zákazníkovi přinese. Nasazení integračního SW, jakým je právě IAM, bývá velmi náročný a zdlouhavý proces. To jsme chtěli změnit. Chtěli jsme nasazení a provoz usnadnit zákazníkovi, dodavateli i implementačním partnerům. Díky all-in-one řešení je nasazení oproti klasickým Identity managerům zásadně rychlejší a jednodušší. Hlavním naším cílem je vytvářet takový SW, který mohou administrátoři stáhnout, nakonfigurovat a začít používat v produkčním provozu.

Kdy? 25.3.2021 ve 14:00 na 90 minut

Jak a kde?  Online videokonferencí. Registrujte se prosím na formuláři níže. Zašleme Vám link před začátkem workshopu.

Pro koho je webinář určen?

Pro IT manažery, konzultanty, bezpečnostní manažery, pro IT pracovníky a IT architekty, implementační partnery BCV a vůbec všechny, kteří chtějí okusit moderní způsob doručování a provozu SW jako Appliance. Rozšíříte si obzory nejen v oblasti správy uživatelských účtů, tento princip je možné aplikovat na většinu SW.

Prezentující:

Prezentujícím je hlavní architekt appliance Zdeněk Burda, který se problematice Identity managementu věnuje více než 15 let. Má na starost také produktový vývoj CzechIdM a architekturu složitých zákaznických řešení. Navrhoval a dodával  řešení Identity managementu například pro ČEZ, NP Šumava, VFN, Kooperativa, Bohemia Energy, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Central Group, ČVUT a další.

Dalším prezentujícím je Aleš Roman, který se Identity managementu věnuje jako obchodník. Během 4 let měl možnost nahlédnout do mnoha firem a díky tomu zná potřeby zákazníků a dokáže kvalifikovaně poradit.

Oblastí realizace projektů vás provede Marcel Poul, který je ředitelem realizace projektů Identity a access managementu. Oblastí správy identit se věnuje více než 10 let. Se svým týmem realizoval projekty jako CETIN, VIG group, Agel, Nemocnice Pardubického kraje, Ministerstvo zahraničních věcí, DPD, Ministerstvo životního prostředí, Oncomed a další.

Registrujte se zde:


    Like this:

    Další témata