Vypisujeme témata pro bakalářské a diplomové práce

Již několik let vypisujeme témata a vedeme bakalářské a diplomové práce. Zadání vytváříme na základě reálné potřeby pro skutečné zákazníky. Výsledek Vaší práce bude někdo používat a to v podstatě ihned. Proto hledáme šikovné lidi, kteří se nebojí udělat pořádnou práci a mají zájem se trochu zviditelnit.

Na čem budete pracovat?

CzechIdM Identity Management – nástroj pro centralizaci a automatizaci správy uživatelských identit (účtů, skupin atd.) v celé síti, a to bez výrazných zásahů do fungování stávajících systémů. CzechIdM je SW kompletně naprogramovaný v jazyce Java, konkrétně na platformě J2EE. Více zde: http://www.czechidm.com

Co budeš používat?

Koho hledáme?

Obecně hledáme toho, kdo chce něco smysluplného vytvořit. Chceme toho, kdo dokončí co začal a chce se svou prací dlouhodobě chlubit. Pokud máte zájem vytvořit kvalitní práci, která nebude do šuplíku, a která bude přínosem, kontaktujte nás.

Ukázka témat

  1. Vytvoření konektoru na připojení Office365.
  2. Vytvoření automatické testovací platformy a automatických testů na GUI.
  3. Vytvoření nového uživatelského rozhraní CzechIdM.
  4. Realizace databázového migrátoru.

Kontakt

Kontaktuj mne na mailu lukas.cirkva@bcvsolutions.eu. Následovat bude osobní schůzka, kde si popovídáme a nabídneme několik témat a pokud si plácneme, domluvíme další kroky.

Like this:

Další témata