Tisková zpráva: Prodej webhostingu Klenot.cz

Webhosting Klenot.cz mění ke dni 1.9.2011 svého provozovatele. Novým provozovatelem webhostingu Klenot.cz se stává významný hráč na webhostingové scéně ve střední Evropě, provozovatel služeb subreg.cz, g-hosting.cz a station.cz, společnost Gransy s.r.o.

Nadstandardní kvalita a rozsah služeb pro zákazníky Klenot.cz bude zachována a i nadále poskytována v minimálně stejné míře jako doposud společností Gransy s.r.o..

Společnost Gransy s.r.o. přebírá celkovou infrastrukturu i zázemí webhostingu Klenot.cz, veškerá práva a povinnosti vůči zákazníkům Klenot.cz a provozu jejich služeb, stejně tak veškeré další aktivity související se službami poskytovanými pod značkou Klenot.cz.

Společnost BCV solutions s.r.o. se bude nadále soustředit na konzultace k Identity a Access Managementu.

O společnosti BCV solutions s.r.o. (www.bcvsolutions.eu)

BCV solutions s.r.o. je rychle se rozvíjející česká společnost poskytující IT řešení a služby. Na trhu působí od roku 2008. Konzultanti společnosti se v posledních 5 letech účastnili implementací Identity Managementu pro firmy ČD Cargo a.s., ČEZ ICT Services a.s., Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, UniCredit leasing a.s., Západočeskou Univerzitu a další.

O společnosti Gransy s.r.o. (www.gransy.com)

Společnost Gransy s.r.o. se zabývá provozem webhostingových služeb již od roku 2005 a  v současné době je jako jediná v ČR akreditovaným registrátorem ICANN. Spravuje více než 100 000 domén. Svoje služby v oblasti registrátora poskytuje řadě webhostingových společností, které se řadí mezi největší na českém a slovenském trhu.

Like this:

Další témata