Reference: S&T CZ se stal dalším partnerem CzechIdM

BCV solutions

Pro partnerskou spolupráci v oblasti Identity managmentu se rozhodl další partner a to společnost S&T CZ s.r.o. Společnost má tým 300 profesionálů rozmístěných v osmi městech České republiky. Poskytuje nadstandardní služby napříč celou oblastí informačních technologií a firemních IT infrastruktur. Součást nadnárodní skupiny S&T Group. S&T CZ vybírala dodavatele na systém identity manager CzechIdM až nakonec si vybrali společnost BCV solutions.

V ČR CzechIdM zákazníkům spravuje přes 3 milióny účtů ve státní správě, zdravotnictví, energetice, školství, výrobě i finančních institucích. Při vývoji je využito 10+ let zkušeností z praxe při správě identit u našich stávajících zákazníků. Identity manager CzechIdM je naše vlastní řešení automatizace správy identit na koncových systémech z jednoho místa. CzechIdM uchovává informace o všech důležitých událostech (změnách) týkajících se životního cyklu identit. 

Obsahuje např.:

Více o CzechIdM na www.czechidm.com.

Více o partnerském programu CzechIdM se dozvíte ZDE.

 

Mohlo by vás také zajímat:

  1. Jak vybrat IDM?
  2. Modely spolupráce s dodavatelem IDM.
  3. Jak zabrátit vendor lock-in?
  4. Jak správně nasadit IDM do produktivního provozu?
  5. Jak z personalistiky identifikovat vedoucího pro IDM?
  6. Jak se zbavit rutinních úkolů při správě IT systému automatizací Identity Managementu?
  7. API pro připojení do Identity Managementu.
  8. Co je to SCIM?
  9. Jak migrovat Identity Management?

 

O BCV solutions

BCV solutions je specialista na Identity a Access Management. Aktuálně pomáhá spravovat přes 3 miliony účtů v ČR v organizacích: CETIN, Kooperativa, Bohemia Energy, Ministerstvo zahraničních věcí, Statutární město Ostrava a mnoha dalších.

Více na: www.bcvsolutions.eu

Like this:

Další témata