Nové verze CzechIdM 9.7.XX – Rhyolite

CzechIdM 9.7 Rhyolite je verze, kterou dlouhodobě udržujeme, tzv. LTS Long Term Supported. Nadále ji vyvíjíme, byť nové funkce jsou spíše menšího rozsahu, byť je jich hodně.

Zároveň vyvíjíme verzi CzechIdM 10, která obsahuje významný technologický upgrade React 16, Spring 5, Hibernate 5. Plánované vydání verze je na listopad 2019.

Ryolit je výlevná vyvřelá hornina s podstatným množstvím křemene. Představuje výlevný ekvivalent hlubinné žuly. Nejčastěji bývá bělavý, šedavý, růžový až červený a někdy i zelenkavý. Více na wikipedia.

Zajímavá vylepšení verze CzechIdM 9.7.XX

Vizitky žadatele o roli do virtuálního systému

V detailu žádosti o virtuální systém je nově souhrnná identifikace žadatele. Žadatel je osoba, která žádá o role, které souvisí s virtuálním systémem.

vs_implementer_business_card

Odkaz na výsledky a statistiky přímo ze synchronizace

Pro zjednodušení je přidán odkaz na výsledek synchronizace do tabulky souhrnu synchronizací.

sync-table

 

Automatická obnova stránky (Long polling)

Long polling řeší situaci, kdy je třeba aktualizovat periodicky web stránku (nebo její část) s daty. Long polling obnovuje stánku automaticky bez nutnosti manuální reloadu.

Více informací zde.

Agenda s vytvořenými filtry

Všechny dynamické filtry jsou zobrazeny v této agendě na adrese  Setting→ Modules → Filters.

Více informací zde.

Zobrazení seznamu schvalovatelů v žádosti o role

Jedná se o seznam nejbližších schvalovatelů. Workflow žádosti bývají dynamická, proto nelze vždy vypsat všechny schvalovatele, protože nejsou v každém kroku známi.

screenshot-localhost_3000-2019 10 02-14_59_23

? Souhrn všech drobných vylepšení

Download

Zdrojové kódy všech verzí jsou k nalezení zde. Podporované (supportované) verze jsou dostupné na základě zaplacení Maintenance.

Like this:

Další témata