Kariéra: Konzultant Identity Managementu

V BCV solutions hledáme posilu do týmu zákaznických projektů.

Co děláme?

Vytváříme u zákazníků řešení Identity Managementu (dále jen IdM), což je centralizovaná správa identit v IT systémech. Využíváme k tomu náš SW CzechIdM, který se systémy integrujeme. Umožňuje správným osobám vytvořit přístup ke správným zdrojům, ve správný čas, ze správných důvodů a s plnou evidencí. IT systémy jsou typicky heterogenní a jsou dostupné po interní síti. Správa je prováděna zásahem administrátora v CzechIdM nebo automatizovanými procesy.

Více o identity managementu: Co je to IDM?

Co budeš dělat?

Co bys měl umět, znát a jaký jsi?

Proč do BCV?

Onboarding kolegy?

Nový kolega u nás vždy prochází intenzivním školením pod dohledem zkušenějšího člena týmu. Každý zaměstnanec je motivován předávat kolegům dosažené znalosti, a to například formou interních prezentací. Také publikujeme technické články do blogu, viz: http://blog.bcvsolutions.eu. Aktuálně jsme publikovali 302 článků. Dbáme na pohodlí, potřeby a zájmy všech kolegů, za to očekáváme super výsledky. Každý nápad na zlepšení vítáme a podporujeme. Chceme, aby nás práce bavila.

Kdo budou tví spolupracovníci?

Dumání nad novými funkcemi.

Makáme, aneb sázení květin v budově.

Marcel Poul

Byť je v BCV “jen” 4 roky, je vedoucím realizace IdM projektů BCV solutions. Problematice správy identit se věnuje více než 8 let, dříve v Cesnetu. Dodává projekty IdM pro zákazníky ve státní správě, soukromé firmy i velké nadnárodní korporace. Věnuje se analýze potřeb zákazníků a rozvoji SW produktu CzechIdM. Ve volném čase rád dobře jí. :-)

Petr Fišer

Náš systémák, architekt, servisák a git master. Petr rozumí unixovým systémům i Oraclu. On je ten, za kým jdou ostatní, když si neví rady s instalací nebo zabezpečením. Má velký přehled v IT, jeho specialitou je SSO. Petr se vyžívá v učení ostatních. Vždy rád předá informace přesně a ve velkém rozsahu. Také důrazně prosazuje bezpečnostní návyky při vývoji a správě.

Alena Peterová

Je naší velkou oporou na několika zákaznických projektech. Její specializací je CzechIdM předchozí generace. Je námi obdivována pro velkou pečlivost a spolehlivost. Zákazníci si jí velmi váží. Alena ve volném čase hraje na cello, běhá orientační běhy a tvoří účetnictví pro dobrovolnou organizaci. :-)

Líbí se ti to?

Pokud splňuješ alespoň 2/3 předpokladů a líbí se ti to, ozvi se na lukas.cirkva@bcvsolutions.eu. Podrobnosti rád sdělím osobně. Těším se na setkání.

Like this:

Další témata