Hledáme Linux/unix administrátora do týmu

Hledáme do týmu šikovného linuxového administrátora nebo administrátorku pro dlouhodobou spolupráci.

Co budeš dělat?

Přes 6 let spravujeme českému zákazníkovi cca 20 linuxových serverů. Staráme se o OS a běh databáze. Neřešíme HW a podporu uživatelů.

Naší náplní práce je:

  1. operativní úkoly – patchování Linuxu a aplikací, bezpečnostní dohled a vyhodnocování logů a návrhy opatření,
  2. zlepšování a rozvoj – návrhy nových služeb na opensource technologiích. Například jsme vymysleli a postavili centrální logovací platformu.

Pro zákazníka u nás pracují 2 administrátoři na plný úvazek. Hledáme k nim kolegu nebo kolegyni. Reportujeme u zákazníka IT administrátorovi a jeho manažerovi. Oba jsou velmi technicky znalí.

Co bys měl(a) umět a jaký(á) jsi?

Co nabízíme?

S jakými technologiemi se potkáš?

Není nutné vše znát, ale mít chuť se učit:

Proč do BCV?

Jsme malá česká IT firma, na trhu 11 let, 25 zaměstnanců. Primárně se věnujeme integračním projektům Identity Managementu, kde jsme inovátorem na českém trhu.

Naší misí je usnadňovat správu IT. A chceme být nejlepší v oblasti Identity Managementu.

Vytváříme vlastní SW produkt, Identity Manager CzechIdM, který se pro desítky firem v České republice stal nepostradatelným základním stavebním kamenem bezpečnosti. Šetří jim čas a energii, již mohou administrátoři systémů věnovat kvalifikovanějším činnostem.

CzechIdM pomáhá spravovat přes 3.000.000 účtů v ČR, a to ve zdravotnictví, energetice, školství i finančních službách.

Nový kolega/kolegyně vždy prochází intenzivním školením pod dohledem zkušenějšího kolegy. Každý zaměstnanec je motivován předávat kolegům dosažené znalosti, a to například formou interních prezentací.

Dbáme na pohodlí, potřeby a zájmy všech kolegů, za to očekáváme super výsledky. Každý nápad na zlepšení vítáme a podporujeme. Chceme, aby nás práce bavila.

Pracujeme v krásném prostředí vily se zahradou na Chodově. Jsme 10 minut od metra. V budově je vyhřívaný krytý bazén kdykoliv k využití. Vážíme si klidu na práci.

Naše hodnoty:

1. Komunikujeme otevřeně:  u nás je prostor pro názory všech, sdílíme informace a říkáme pravdu. U nás je minimum procesů, rozhodujeme a inovujeme rychle.

2. Děláme věci tak, jak chceme, aby ostatní dělali pro nás: chováme se  čestně a fér, pro zákazníky děláme to, co má smysl.

3. Budujeme kvalitní tým: pořád se učíme, pomáháme si a jsme tu jeden pro druhého, práce nás baví, podporujeme samostatnost. Několikrát do měsíce si prezentujeme nabyté znalosti a zkušenosti.

4. Chceme spokojené zákazníky, budujeme dlouhodobé vztahy.

Kdo budou tví spolupracovníci?

Dumání nad novými funkcemi.

Makáme, aneb sázení květin v budově.

Marcel Poul

Byť je v BCV “jen” 5 let, je vedoucím realizace IdM projektů BCV solutions. Problematice správy identit se věnuje více než 8 let, dříve v Cesnetu. Dodává projekty IdM pro zákazníky ve státní správě, soukromé firmy i velké nadnárodní korporace. Věnuje se analýze potřeb zákazníků a rozvoji SW produktu CzechIdM. Ve volném čase rád dobře jí. :-)

Petr Fišer

Náš systémák, architekt, servisák a git master. Petr rozumí unixovým systémům i Oraclu. On je ten, za kým jdou ostatní, když si neví rady s instalací nebo zabezpečením. Má velký přehled v IT, jeho specialitou je SSO. Petr se vyžívá v učení ostatních. Vždy rád předá informace přesně a ve velkém rozsahu. Také důrazně prosazuje bezpečnostní návyky při vývoji a správě.

Alena Peterová

Je naší velkou oporou na několika zákaznických projektech. Její specializací je CzechIdM předchozí generace. Je námi obdivována pro velkou pečlivost a spolehlivost. Zákazníci si jí velmi váží. Alena ve volném čase hraje na cello, běhá orientační běhy a tvoří účetnictví pro dobrovolnou organizaci. :-)

Líbí se ti to?

Pokud splňuješ alespoň 2/3 předpokladů a práce s námi tě oslovila, ozvi se na lukas.cirkva@bcvsolutions.eu. Podrobnosti rád sdělím osobně. Těším se na setkání.

Like this:

Další témata