BCV solutions s.r.o.

Omlouváme se, ale stránka nebyla nalezena.

Bohužel jsme nic nenašli. Zkuste vyhledávání, nebo odkazy níže.

Kategorie

Doporučujeme přečíst

Jak připravit projekt Identity Managementu?

Stojíte rozhodnutím jak připravit projekt Identity Managementu (IdM) a potřebujete poradit? Tento článek popisuje jak připravit projektu Identity Managementu. Motivací článku je srozumitelnost a jednoduchost. Motivací není do detailu popsat analýzu konkrétního nasazení. K tomu jsou určeny jiné naše články, viz. seznam na konci článku. Součástí článku je i praktická ukázka dat na straně připojovaných systémů.

23. 11. 2020 •

Co je to Identity Management

Identity Management (IdM) je centralizovaná správa identit v IT systémech. Umožňuje správným osobám přístup ke správným zdrojům, ve správný čas, ze správných důvodů a s plnou evidencí. IT systémy jsou typicky heterogenní a jsou dostupné po interní síti. Správa je prováděna zásahem administrátora v IdM nebo automatizovanými procesy.

23. 7. 2019 •

Jak vybrat Identity Manager (IDM)?

Stojíte před výběrem Identity Manageru (IDM)? Chcete vybrat nejlepší IDM? Tento článek dává doporučení, jak IDM zvolit. Na co si dát při výběru pozor. Jaké funkce jsou důležité a jaké ne. Nenajdete zde konkrétní volbu, jméno IDM, pak by článek rychle zastaral, protože vývoj jde velmi rychle dopředu. Každý potřebuje jinou skupinu vlastností. Každý produkt IDM […]

10. 4. 2019 •