Nabízíme nemocnicím pomoc s certifikáty – produkt eCert

Aktuálně stojí IT oddělení nemocnic před bezpochyby velkým úkolem a to zavedením elektronických receptů (tzv. eReceptů). Vzhledem k očekávanému termínu zavedení prvního ledna 2015, je již nejvyšší čas danou problematiku řešit. Dají se ovšem procesy se zavedením a používáním eReceptů při stovkách až tisících lékařů či sester nějak automatizovat a tím podstatně zjednodušit a zrychlit?

Logo-eCerT

Na základě desítek osobních schůzek a rozhovorů s odpovědnými osobami v nemocnicích jsme vyvinuli specifický produkt eCert, který významnou měrou usnadní a ulehčí zavedení a správu elektronické zdravotní dokumentace.
Produkt pomáhá ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze.

Automatizace životního cyklu certifikátu nemocnicím ulehčí a zrychlí celý proces žádosti, vydání, používání a případně i revokace certifikátu. Již není nutné aby lékaři stáli opakovaně fronty na poště a čekali ve frontách. Pomocí eCert si podají žádost o certifikát jediným kliknutím. Potom je nutné osobně ověřit svou totožnost (toto je ze zákona povinné) na pracovišti certifikační autority.  Po vydání certifikátu si lékař již jen vyzvedne privátní část klíče na tzv. tokenu a může okamžitě podepisovat zdravotnickou dokumentaci. O všechny ostatní procesy se postará eCert spolu s certifikační autoritou.

Chcete-li i Vy ulehčit a zrychlit procesy spojené s elektronickou zdravotní dokumentací, neváhejte nás kontaktovat na info@bcvsolutions.eu a navštívit web www.ecert.cz. Uděláme maximum abychom Vám pomohli.

Like this:

Další témata