CzechIdM je nyní dostupný pod svobodnou licencí a zdarma!

V současné době jsou hlavním tématem v mnoha společnostech úspory. Není vůbec snadné prosadit jakýkoliv nový projekt. Na druhou stranu ICT prostředí je vystavováno stále větším nárokům a rozrůstají a zvyšují se i požadavky na jeho bezpečnost. Pomocníkem v této situaci je Identity management, který spravuje uživatelské účty, role, skupiny, organizační zařazení a jejich vztah k jednotlivým aplikacím a datům. Jak tedy nasadit centrální správu identit, bez velkých výdajů za licence a s využitím vlastních pracovníků?

bcv

Společnost BCV solutions s.r.o., leader v oblasti Identity a Access Managementu, nabízí pomocnou ruku. Po dlouhých letech vývoje a vylepšování svého identity manageru CzechIdM, který spravuje již více než 2 000 000 účtů, přibližuje na českém trhu řešení IDM každému. CzechIdM je nyní dostupné pod svobodnou licencí a zdarma! Proč se k tomuto kroku naše společnost přiklonila?

„Již od založení společnosti v roce 2008 bylo naším cílem především pomáhat firmám se správou identit. Poptávka po CzechIdM dlouhodobě překračuje naše možnosti. Protože chceme držet kvalitu implementací projektů, kontrolujeme náš růst.  Rozhodli jsme se dát CzechIdM k dispozici zdarma pod svobodnou licencí všem, kdo potřebují kvalitní a prověřené řešení IDM,” říká Lukáš Cirkva, ředitel společnosti BCV solutions s.r.o.

 

czechidm

 

Může CzechIdM pomoci právě Vám?

CzechIdM zajišťuje kompletní řešení správy uživatelských účtů pro malé a střední společnosti, instituce státní správy a zdravotnická zařízení. Toto řešení se tak stává dostupnější alternativou k již existujícím produktům společností Oracle, IBM či Novell.

Kdokoliv si produkt CzechIdM stáhne, je schopen jej nainstalovat, snadno připojit systémy a především jej používat,“ doplňuje Lukáš Cirkva.

Pokud vás řešení CzechIdM zaujalo a máte zájem o více informací či instalační soubory, navštivte nás na www.czechidm.com.

O BCV solutions

BCV solutions s.r.o., česká společnost se sídlem v Praze se zaměřením na poskytování IT řešení a služeb. Pomáháme zlepšit Identity a Access Management. Aktuálně zákazníkům pomáháme spravovat přes 2.000.000 účtů!

Kontakt

Lukáš CIRKVA, CEO
tel.: +420 724 111 809
email: lukas.cirkva@bcvsolutions.eu
http://www.bcvsolutions.eu

Like this:

Další témata